Menu berpantang bagi yang tak makan ikan.

Assalammualaikum, saya nak tanya pada ibu2 yang tak makan ikan, menu pantang apa yang ibu2 makan semasa berpantang. Saya fobia dengan ikan dari kecik lagi sebab pernah tercekik tulang ikan. Jadi sampai lah saya besar saya tak makan ikan. Jadi soalan saya. Menu apa yang boleh digantikan dengan ikan tersebut. Ada ke menu pantang yang boleh makan selain ikan. Harap ada yang membantu menjawab soalan. Terima kasih#pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom

2 Balas

Ayam boleh sis, jgn cri yg berlemak, dada ayam ka, stgh mak mak pantang ayam pun tak boleh,atau pun ikan bilis boleh je sis kalau tak makan ikan. Ikan bilis goreng dgn bawang and halia tu. Mak saya dlu pula lalu makan ikan masin, cri ikan yng boleh makan masa pantang.