ingin tahu 39w 2day

Assalammualaikum , sakit pinggul kiri kanan dari semalam sampai susah nak bangun , harini on off sakit pinggang ni salah satu nak bersalin ka? Tanda2 lain xda juga n baby aktif bgerak . Kalau gi hospital durg akan check juga kan? maaf ni pgalaman ptama xtau mcm mna sakit2 nak bsalin and agak binggung nak pi hospital ke tak . ##ingintahu #firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Balas

saya dulu masa ank 1st sakit pgg on off..turun darah sikit terus pergi hospital..ank kedua sakit on off tp tak turun darah..pergi hospital trus masuk LB..skrg nih nk masuk 39w tgh layan sakit jgk .xthu contraction ke gastrik.. kalau sis nk confirm pergi hospital nnt drtor check jalan bukaan..kalau dh buka kena tahan..kalau tak buka lg boleh balik..sbb sis dh 39w tuh bila2 jer boleh beranak..semoga dipermudahkan..

Wasalam..sis suda p hosp ka? mcm tanda² mau bersalin suda tu