Preggy 6w 5d

Assalammualaikum mommy2 semuaa yg adaa pengalaman.. nak tnyaa, syaa bru lepas scan tdi pagi dkt klinik.. doktor ckap baby sya kecil n blm ada dgar degpan jntung lgii.. 😔 tapi Sya risauu, adakh apa2 yg perlu sya buat contohnya ambil pemknan yg sesuai atau mcm mna.. mnatau adaa sesiapa ada penglaman yg smaa mcm mnaa.. tq #pleasehelp #bantusharing

Preggy 6w 5d
2 Balas

sama lah, 6w4d still takada degupan and baby pun kecil, doc cakap macam baru nak jadi. masa first pregnancy 6w2d dah ada heartbeat and baby jelas. cuma nya baby yang frst takada rezeki, gugur. now trauma. tak senang duduk dok fikir, tapi doc cakap slalunya degupan sampai 8w untuk dengar, kadang ada yang lambat. 🙇🙇

11mo ago

Aminnnnyarab. awak ada keluar spotting ke apa? saya yang first ada spotting then gugur, yang ni takada keluar spotting tapi lambat pulak nak detect heartbeat🥺

Biasanya 8w baru degupan jantung dapat tengok & dengar dgn jelas 😅. Jgn skip acid folic, minum susu hl marigold. Jgn bnyk fikir, nti stress🥰

11mo ago

Wc darls 🥰