Spotting colour coklat gelap ,

Assalammualaikum hi mommy , maaf kalau banyak persoalan yang diajukan sbb first pregnant jadi tak tau apa-ii , sblom ni ada pergi klinik uni and buat check up sbb spotting and doc ckp everything okeyy and doc ada bagi ubat kuatkn rahim , after a few day spotting selalu keluar tapi tidak banyak hanya sikit sahaja , dan tadi saya ke toilet buang air kecil and tengok pelik sangat sbb colour coklat gelap sangat dan ada keluar mcm lendir tpi bila saya test upt masih +ve #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #rasanaknangis

Spotting colour coklat gelap ,
3 Balas

Doktor advise apa hari tue kalau keluar lagi?xberani nk cakap.cuma kalau rasa xselesa g la hospital.cakap dah makan ubat kuat rahim pun still spotting2.selalu dia akan check menyeluruh

2y ago

Tq kak hanani

sma cm sy.sis better pergi pakar,nti dia akan bg injection kuatkan rahim.sbb ubat kuat rahim biasanya tak kuat untuk sesetengah ibu.

2y ago

Insyaallah amin mudah2an .... terima kasih sis

Assalamualaikum..maaf ye ibu.. anything ada pendarahan sikit ke banyak please pg hospital..