Mabuk 7w...

Assalammualaikum mommies semua.. saya nak tanya.. macam mana mommies semua atasi masalah mabuk masa kat tempat kerja ye.. saya sangat2 lesu rasa badan.. kaki rasa menggigil.. kepala pening . Macam mana ye nak buat...#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sama mcm saya sis tapi saya baru 6 week , balik kerja ngadu kt suami . suami suruh berhenti on the spot 🥹 kalau awak tklarat awak mintak cuti je sis sebab baru lagi & awak perlukan rehat yg cukupp 🥺

8mo ago

huhuhu... dah sampai hosp.. sebab x larat sampai mengigil2... scan kantung kosong... 😭😭😭😭