Baby kuning

Assalammualaikum, hi mommies. Anak sy baru day 5, tp kuning dah naik cecah 400. Mohon doa2 mommies ya semoga kuning baby sy cepat turun dan ke tahap normal. Aamin.. Tq semua. #advicepls #bantusharing

1 Balas

wslm. baby tak warded ke sis? tinggi sgt tu 400. baby sy bacaan 200 terus warded,tido bawah lampu biru semalaman

1y ago

Alhamdulillah..kalau bawah lampu memang cepat turun kuningnya. anak 1st sy kuning dlm 340 mcm tu,kena warded 4 hari duduk bawah lampu. anak 2nd 200 warded sehari tido bwh lampu. anak 3rd tak warded,cek kuning 9 hari