Besalin awal

Assalammualaikum hello mo tnya bah adkah mmy" yg lain besalin seawl 27 weeks?sebb sya sekrng rsa mcm mo tebrnkk pert skti dri semlm smpai sekrng😭😭sbelm skit pert tu sya cirit-birit leps mkn ubt cirit brit yg doktr bgy,pert ters skit smpai sekrng,tpi cirit brit sudh berhenti ,sekrng betl" skti dbhgian bwa pert sya risau jgkk#firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Pegi hospital sis.. Kami dlm ney bukan Dr.. Kami tak tau jugak… Semoga sis dipermudahkan urusan di sana nnty

pergi LR terus. jgn tanya sini