32weeks pregnant

Assalammualaikum , mau tnya normal kaa bby berat 1.6kg d usia kandungan sy yg skg? #ingintahu #firstbaby

6 Balas

Sy time 31w scan swasta baby berat 1.6kg. 32w scan di kk berat 2.0kg.

saya PON dah 32minggu berat baby baru 1.6kg..bby Pon scan kecil

waalaikumsalam, takpa yg penting baby sehat. sy 1.5kg okay jaa

boleh refer sini awak. doctor ada bgtau pape tak?

2y ago

xkacau berat baby awak. saya dr 1st pregnancy ada talasemia trait. alhamdulillah baby lahir okay awak 3.15kg. sekarang 2nd pregnancy last scan masa 25weeks ritu doctor cakap 800g lebih dan normal. yang kacau bila kita ada anemia or talasemia ni hb kita. bahaya nya masa kita nk beranak nnt risau tumpah darah

Wsalam, bby seems kecil. Tp nti dktr akn monitor.

2y ago

oh? i every month mmg refer specialist normal je dia cakap 🥺

saya 31w baby dah 1.95kg

2y ago

Takpa lah , yg penting baby sihat2 sj