DARAH IMPLANTASI ??

Assalammualaikum ibu2 saya nak tanya kemarin 25/8 saya ada keluar darah sikit warna pink2 cerah nak coklat macamtu. Tak banyak cuma kalau calit kat jari tu ada lah, ketulan tak ada. Dah jumpa doktor katanya itu proses penempelan dan doktor terus scan perut sy just nampak kantung, bila scan kot bawah nampak dah yolk sac sekali. Doktor kata kira2 kandungan baru masuk 5 minggu 2 hari time tu.. skrg sy agak gementar nak tanya darah implantasi ni ok ke tak sebenarnya.. selalu ambil masa berapa lama. Sekarang dh kering cuma kdg ada sebesar mata pen je lendir coklat keluar #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Normal tu mom.. akn ada spot2 mcm tu

2y ago

Sy dah pergi hospital lagi semalam, doktor kata normal jangan risau.. hmm 7/9 ni nak kena scan lagi tapi tu lah doktor suruh tunggu je.. sy yg takut sbnrnya... 🥺