14weeks 6day

Assalammualaikum haiii mommy2... Akhirnya teka teki selama ni terjawab.. Saya keguguran Dan Tanpa perasan darah yg turun tu adalah darah keguguran.. 😭. Dan dapat tahu juga doctor sahkan sy Ada pcos... Hormon tak stabil... Sebab sy berbadan besarkan.saya kena loss weight sedikit untuk pregnant next time...pemakanan Dan persekitaran amat La main peranan yg penting. Doakan saya untuk next Prengcy.. #ttc8tahun #Pcos_Fighter

14weeks 6day
3 Balas

bdn besar tu cuma faktor. bmi normal pun blh ada pcos. mostly hormon main peranan. klu hormon ok inshaAllah mudah utk lekat. tapi loss weight is a good thing to do sbb bila bdn obese masa prengnant ni mudah sangkut penyakit sana sini. sy doakan yg baik2 utk sis ya.

4w ago

inshaAllah..jaga diri dan emosi ya. inshaAllah moga dipermudahkan semuanya.

saya doakan untuk awak ya. go mommy. jangan sedih. InsyaAllah, ada rezeki lagi.

4w ago

terima kasih sis.. doakan sy ye