Mummy confius

assalammualaikum ,, hai mummy² semua ,, sya nak tanya normal ke pregnant dah 7weeks 2day masih tiada alahan apa² lagi .. #naktahuje #first_baby_

3 Balas

sama laa kite pon..saya pun 7weeks tapi masih xdak alahan 🤭🤭 asa syok laa juga sbb mmg selalu dok ckap minta jgn laa ada isau xleh nak tanggung sbb seksa nya makan bila muntah² ni..harap sampai 9bulan laaa xdak alahan ni...🥰 #firstbaby

Sama la kite 😅 punyer la risau npe xde alahan ..sy pon 7w2d jgk…lgsung xde alahan cuma cramp sikit2 je…bila tnye kwn2 yg dh ada pglmn dorang semua ckp normal..

1y ago

tu le tu ,, kekadang tu terpikir jugak ak ni pregnant ke tak mcm tkde apa² yg pelik pon 🤣 Mengidam² pon tak de 😅

normal dik,akk anak first n no 2 alahan teruk 9 bulan,no anak ke4 tiada langsung alahan..enjoy je dik..jgn ditunggu venda tiada..xsanggup nanti nak hadap😅

1y ago

tq , saje nak tahu je 😁