RAMBUT MOMMY GUGUR!!

Hi assalammualaikum, baby saya harini genap 4bulan. jadi rambut saya pun sedang alami rambut gugur yang BANYAK. Hampir botak kepala saya dibuatnya. saya dah pun potong pendek biar senang jaga. kesian husband yang kerap bersihkan toilet kutip rambut gugur ni buang ke tong sampah, sapu rambut gugur bilik tidur, ruang tamu. mintak tolong mommy2 suggest produk yang mengurangkan rambut gugur/rambut cepat tumbuh. berapa lama ya tempoh rambut gugur ni berlanjutan? #rambutgugur #SeriusTanya

2 Balas

sy anak lepas 1½y baru ok rambut gugur. dulu mmg secekak2 rambut gugur. usap sikit je tp gaya gugur mcm kita tarik , segenggammm dapat ha😆. nasib tk botak rambut cepat tumbuh walau yg gugur tu segenggam2