Baju baby dan barangan baby

Assalammuaalaikum dan hai mummy boleh cadangkan dekat saya tak nak beli baju newborn dekat mana? Harga berpatutan dan kalau boleh combo ke set ke senang sikit pening da tak tahu nak beli dekat mana hehehe kat luar ade jugak usya mahal pulak 😅#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

Saya tak tau nk mula beli ap, hehe seearch tngk org ad je share, mak pun bagi tips baju newborn jagn beli bnyak2 nnti baby cpat besar, beli sikit2 dlu. Tapi hri tu sya and hsbnd tngk shopee murah je, brg baby,and kami ad jugak suvery hrga si mall, beza jugak, tapi depends jugak kepada kemampuan, saya hri tu tngk stroller and skli car seat di shopee mrah2 jugakk, nk beli, tapi pikir nk pakai dah ke atau kemudian, sbb baby first tak tau yg mana pakai dlu😅

1y ago

Tu la, buat list dlu, kalau agak tak guna lagi, saya hold dlu, hehe, tapi tggu scan jantina dlu la bru nk beli. Beli shopee and lazada je, pilih je nk beli ap, tapi sllu ska tngk review kdg takut bju tu kain panas ke ap kan., semoga ursan kita dipermudahkan😊

shopee byk.

1y ago

hehe ok sis terima kasih bgi cadangan 🌼