sakit mencucuk pregnant 5 bulan

assalam & hi semua, nak tanya, kat sini ada tak yg penah sakit mcm cucuk2 kat bahagian rahim time prgnant umur 5 bulan mcmtu..atau mungkin atas 5 bulan..? dia tak kuat pun sakit tu tapi cucuk2 ada la dlm 5-10 minit sekali..baru jadi je ni tapi saja tanya sbb risau..bahaya tak agak2? or normal je? setakat ni takde bleeding/spotting pun #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Sya pon ada sekali tu rasa masa 16w.. ada rasa mencucuk2 .. tapi takde apa kot