15 minggu 4 hari

Assalam saya nk tanya baru ni saya bleeding then bila scan kandungan saya dh 4 bulan .. sebelum ni saya kira ikut tarikh period saya yg lain masatu saya baru 2 bulan anggaran.. jadi soalan saya perlukah saya terus bukak buku pink atau saya perlu pergi tarikh appointment yg dh dpt sbelum ni 17hb ? nervous + happy bila dpt tau baby dh besar ☺️#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

boleh buat appointment dgn kk berhampiran utk buat buku pink. xyah tgu lagi. nnti nurse marah sbb sepatotnya kena bukak sebelum 12w. nnti ckp je dgn nurse bru tau mengandung.

2y ago

saya dh call bnyak kali tpi still xangkat 😌