Baby taknak mwnyusu

Assalam saya nak tanya kenapa ye kalau baby baru nak masuk 3 bulan dia menngis mcm nak susu tapi bila bagi susu dia tolak dia taknk kalau ikutkan mmng waktu dia mnyusu tapi bila bagi dia taknk pampers semua dah check #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Balas

biasanya dia nk didukung , didukung bru dia tdur , sstngh mmg akn alami bnda ni , sya pun skrng tngh alami pdhl ank sya bru 1bln 22 hri ,sblm ni dia pndai je tdur sndiri , skrng ni je kita pnt sikit😅

Baby sy pun kadang2 macamni. Sy cuba dukung sambil jalan2 bru dia snyp and sleep. Kalau stay je and dukung dia nangis jugak.