perut sakit² & period byk

Assalam nk tnya sy dh 3bln lbih bersalin tp bhgn perut masih rasa sakit2 lps tu skrg sy period darah mcm byk sgt smpai 3,4 kali tukar pad siang n mlm normal x ya?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom #firsttimemom

1 Balas

awk jrg tukar pad ke ape sebelum ni? pad wajib tukar 3jam sekali sis. bakteria sng membiak kalau pakai satu pad sampai 8jam. normal je sehari pakai lebih dri 5 6pad.

1y ago

slalu sy tukar bla nmpk nk penuh tp yg ni 3 jam tkr dh sb penuh n x selesa