Semut Charlie

Assalam nak tanya cream apa yg okeyh ye .. baby saya 8 bulan kena gigit semut charlie kesian dia penuh tgn # ##seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom

Semut Charlie
2 Balas

Allahu kesiannya. Kena pergi klinik mommy. Kawan saya kat U pun pergi klinik bila kena gigit si Charlie ni.

6mo ago

Alhmdulillah dah bawak g klinik .. sbaik xdkpa cuma merebak ..doctor bg ubat cream sapu ..

bawa pi klinik. bahaya ni

6mo ago

ye sudah bawa . alhamdulillah doctor ckp tiada apa just sapu cream untuk mati kuman