Period tak teratur

Assalam and hi mummy² semua.. nak tanya ada ke yang ada masalah macam saya.. selepas beranak, first datang period sampai 2minggu tapi masih dalam kitaran 28hari.. tapi start bulan lepas saya lewat 2hari period. Bulan ni dah 4 hari lewat.. ada yg masalah atau pengalaman macam ni ke? Normal ke? Saya sebelum mengandung period regular, 4-5hari je period dan kitaran haid 28hari. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Ada kes macam ni. Saya haritu uzur/darah sampai 20 hari. 15 kira haid, the rest saya kira istihadah. Third period baru period saya tepat semula. 30 days cycle. Kalau awak takde ambik BCP, means that hormonal level awak tengah adjusting

kdg tu hormon belum betul2 stabil

1y ago

terima kasih untuk respon sis..