Buasir & bersalin

Assalam moms, nk tnye kalau ade buasir,, boleh lahirkan secara normal atau c-zer ye? Ke takde ape2 effect or ape2 mslh pun klo brsalin normal? #seriusnanya #ingintahu #buasir #secondbaby

2 Balas

sakit nak beranak lg sakit dri buasir.. jd lupa psl buasir tu..nak beranak nanti hilang sakit buasir tu.. boleh je normal xde masalah

7mo ago

takda mengenai buasir dgn czer.. jangan risau, buasir bukan faktor emcg czer

takpasti. tapi kalau mcm saya ada buasir tp dah bersalin normal.

7mo ago

Oo yeke.. Lps bsalin tu buasir tu mcm mne?? Diorg ade bg ubat or pape rwtan ke? Or sme je keadaan buasir tu??