BERANAK SETAHUN SEORANG

assalam mommy2 nak tnya mumy yg dah experience tntg ni, Mcm mana persediaan mumy nk handle anak pertama while waiting second child? Ape yg patut awal2 dah prepare utk manage dua tu nnti? Cth dri Full BF sulung nk wean off , tidur n Etc lps tu ade Do & Dont Tak utk mumy2 nasihat kan ? Dan ape supliment yg mumy consumeutk kekal tenaga hndle sulung Dlm pregnancy Journey? Thank in Advance mumy ❤️#firstmom #ingintahu #bantusharing #newmom

1 Balas

pnglmn pregnant no 2 while sulung toddler 1y++. sy dh wean off sulung seawal detect pregnant. take around a month juga. waktu tidur toddler dh tetap so tak risau dkt situ cuma bab handling, suami kena sama2 bantu. supplement just mkn yg kk punya saja. and cal-mag-d pganti susu.

1mo ago

Same sitaution jgk