Kongsi pengalaman bersalin di Hospital HSI, JB

Assalam mommy's... Boleh mommy share kn pengalaman bersalin di Hospital HSI..okay tak..dan berape bayaran nya nanti. Cuz sya 1st time pregnant dan insya allah kalau xde ape² bakal bersalin di HSI bulan 12 ini🤲🤲🤲 Semoga pengalaman mommy dpt beri sya tunjuk ajar. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

hospital kerajaan cost murah je. x sampai 2ratus. tpi mcm sye standby je duit extra. atleast kalau ape2 hal ade duit standby dh. sye standby 500. kalau x guna duit tu nnti, boleh guna tang lain atau pon buat simpan je.

2y ago

okay sis.. thank you share

samalah due bulan 12 , hsi juga .. kata org lama paling pun standby je 500 incase kita nak selesa ikut class bilik tu 😁

2y ago

ouh..mcm tu. yela sis.. thanks. sje nk tahu.

sama lah kita bulan 12 ni bakal bersalin di HSI anak pertama .. sis due brp hari bulan tu ?

2y ago

oh awal due sis , sy 21/12 .. bru igt nk ada kwn kt hsi nnt hehe . tp skrg 33w pun dh suka mengeras n rasa senggugut.. tanda lain tkde lagi , nk ke hospital tkut nurse bising pulak sbb belum turun tanda..btw smoga urusan sis dipermudahkan ya ..

Teringinya nak ke HSI 😭 Tapi kawasan saya kena pergi HSA hmmmm

Sama. Bulan 12 ni bersalin kat HSI.. harap2 staff n service ok 😇

2y ago

harap la. takut dpt doctor n nurse garang😅dah la ank pertama

ni yg sy tgk kt tiktok , harap membantu 🤗