Discharge di Vagina

assalam mommies.ada x yg pregnant ni byk keputihan.kadang tu rasa gatal jgk.previous pregnant xde pulak kena mcm ni. sy preggy 20w#pleasehelp

2 Balas

Inform terus misi kt kk ckp ada keputihan smpai gatal. Pngalaman sy dulu ada gbs n simptom2 dia mcm ni la. Tp jgn risau sgt nnti dorg akan bg antibiotik n ubat insert vagina wajib habiskan

1y ago

baik sis.terima kasih tau🥰

boleh try buat sit bath. ataupun high vaginal swab (hvs) takut2 ada GBS.