29weeks pregnant

Assalam mommies. sy firstmom, pregnant dah 29weeks. harini rasa perut belah kanan sakit mcm senggugut tapi manja manja & baby kadang ii mengeras tapi tak selalu. baby masih lagi menendang & bergerak. kenape ye? boleh bagitahu tak tu patut pergi hospital ke mcm mana sy srs tak tahu 😭😭 takut ada overthink pun ada. #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

normal. jgn risau . kalau ada tanda , lebih baik pergi ke hospital je. semangat mommy