baby tidur

assalam.. baby 2 bln biasa nya tidur brp jam ye.. xpe ker bgn nyusu kjp n then buai tido lg xpe ker dia tido sllu😅#ingintahu biasany mom2 lain cmna shre la😝

6 Balas

baby saya sekarang nak masuk 3 bulan, dia macam ada rutin harian dia sendiri. maybe sebab saya ajar dia macam tu kot. 9-10 pagi bangun mandi then main2 dengan dia, bila penat dia nak tido balik. petang banyak tido je tapi lepas mandi kami main2 dengan dia sampai dia penat nak tido. malam tido je. susu memang setiap 2-3 jam sekali.

ikt demand bby sis....kalau byk tdo 2 sng la nk bt kje..hehe mcm bby sy 2 bln jgk byk tdo siang,mlm pn bgn nk susu kejap smbung tdo lg..nk bby sihat kne ckup tdo❤️

ikut baby jugak sis.....mcm ank sy empat² smua aktif betul...hihihi klau yg jnis chubby tu dah kenyang mmg tdur jerrr kejenya

anak sy 2 bln siang tdo lama,mlm tdo sekejap2😅 tp okey jela sbb abgnya umo cmtu dlu lg susah tdo smpi ke bsr

14-17jam. bby mmg gitu la rutin dia...bangun, susu, mndi, tido. nk main dgn dia time lps mndi saja.

kira ny xkisahla kn baby tdo smula😂 igt nk bwa main , kdg dia ngis je hihimsok buai tdo plk