Air ktuban brkurang dn kluar di usia 18 mngu 4 hr kluar flek drh

Ass bun. Ad yg prnh kya sya ga. Sya usia khmlan 18 mnggu 4 hr. Ad kluhan air ktuban brkurang dan flek drah kya mens smp pk pmblut. Dan dkt nyuru mnm byak air putih 1,5 liter tmbh 2 x lpat. Hrs bedrest.. Apakah ad yg prnh pglman sprti sya. Dn bs slmat janin nua smp ia bs mlhrkan..

1 Tanggapan

Kalo pengalaman pribadi kurang air ketuban mnum minimal 3l Jka Mash ada kluar flek sgra k dokter ya bun