Skincare untuk ibu mengandung

Aslmualaikum mommies boleg share tak guna skincare apa yang elok bila pregnant ni.. ☺️

4 Balas

yg xde merkuri, xde salicylic acid, vit e, retinol, bukan timbang kilo riang ria warna aidilfitri.v

Hi awak, kita guna simple n wardah je. lotion semua kita guna yg baby punya.. xyah risau dah 😬

2y ago

Wardah okey.. janji jgn guna yg ada salicylic acid atau paraben.

pkai ceptaphil ...ahamdulillah muka jdi flawless dan x de jeragat

brand mama choice not bad gak