Ruam panas atau allergic

Aslm mommies semua , saya nak tanya ni ruam panas ke atau anak saya allergic susu formula . Tapi dia okay je minum susu. Baby baru 3 month . If ruam panas selalu mommies pakai apa ye ? #SeriusTanya #bantujawab #firsttime_mommy

Ruam panas atau allergic
2 Balas

baru tuka susu ke? susu tuka dh berapa hari? saya mcm ni juga masa anak mnum fm tak sure ruam panas atau susu juga masa tu. kene try and error. saya pakai sudocream pakai light je sapu nipis2.

4mo ago

ada baby sesuai ade baby tak sesuai. baby saya okay. dia ruam panas kt dahi , leher , atau nappy rash saya letak ni kejap je dh hilang. tapi pakai nipis2 je bila calit tu sampai takde putih2 kt kulit. kalau tebal sangat dia payah nak basuh nanti.