Baby's concerned

Ask lng po ako momshies normal lng buh ,akng baby is 1yr and 7 months dili pa kaayo cxa ka istorya ug mga words gina tudloan nko cxa maminaw mn pero pero wla kaayo cxay confident mo istorya , Mo istorya mn cxa ug papa pero minsan lng hehehe dpat bko mag worry please enlightened me mga mommy slmat basa lng ko sa mga comment ninyo slmat

1 Reply

Ganyan din po baby ko, 1 yr and 5 mos. Mama, papa, dede tsaka yeah lang sinasabi.