8konths pregnant

Ask lang ko question mga mommys outhere 3 najud sgeg busog atong baby sa tiyan normal raba ni cya im 8months pregnant october puhon pako manganak but sgeg lang gyud busog nga sakit akong bat.ang sgeg lang nako haplas din butangan nakog unlan akong may lubotan #PleaseAdviceoranything inyo maka storya sakong gepamati run thank u

8konths pregnant
2 Replies

okay rana momsh😊 or basin hapit nka manganak ana, maong nka pamati ka ug ingana nga symtoms.

4y ago

ay mao? pa check.up nlng d.i ka o adto nlng kas center aron sure gyud😊

Mas maganda pakitagalog para maintindihan ka.