Shopping time.

Ask ko lang ano ano ba ung mga dapat meron ako pag nanganak and si baby? #1stimemom #firstbaby #pregnancy #advicepls #theasianparentph

1 Reply

BABY: Clothes (Bonnet, Mittens, Booties, Short/Long sleeves, Short/Long pants) Lampin Receiving Blanket Blanket Diapers Wipes 70% Isopropyl Alcohol/Betadine (para sa pusod) Bath Essentials (Soap/Shampoo) Mother: Clothes (Buttoned/Loose shirts, Pants, Socks, Underwears) Bonnet Blanket Hygiene Kit (Toothpaste, Toothbrush, Soap, Shampoo) Maternity Pads/Pants Binder/Girdle Others: Important Documents (Philhealth, SSS, etc.) Valid ID's Money Water Snacks Tissue

3y ago

thankyou 🥰