KEPERLUAN UNTUK BABY DAN BERPANTANG

Asalamualaikum semua.Sy nak tnya sy baru pregnant anak first so sy xbpa tahu sgt barangan yg perlu sediakan untuk berpantang dan baby🥺.Boleh sis2 dalam ni share list barangan yg patut sy beli.Tq sis semua semoga sis smua dmurahkan rezeki lg😘 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Ni versi bajet suam2 kuku Keperluan Utk Baby -Pampers newborn -Baju baby -Tuala utk lilit baby -Topi/sarung tgn&kaki -Powder/Minyak Angin Baby/Set mandian baby -Bantal kepala/Tilam kecil baby Keperluan Ibu berpantang -Set tangas/herba &sbgainya -Bengkung hooked (mcam hook bra) -Stoking&Topi -Modes -Termos (Utk air pnas) -Tuala utk tekap d puting smasa BF