anak 2 bulan mengamuk taknak susu

asalamualaikum ibu2. nak tanya boleh. anak saya 2bulan 12hari kenapa lately ni tiap kali bagi susu mesti dia mengamuk taknak. saya bagi botol dan direct bf pun dia tetap nak nangis mengamuk macam tanak susu. sebelum ni elok je dia menyusu. bila dia da penat menangis dan da leka baru boleh bagi susu. saya buntu dan stress kadang sampai 2,3 jam masih tak nak susu. lagi satu dia suka tengok tv dan minta di berdiri kan lama kalau baringkan mesti mengamuk. normal ke baby 2 bulan macam tu. nak minta pendapat mommy2 pls. tolong jangan kecam saya #firstmom #pleasehelp thank you🥹🙏

1 Balas

Cuba check hidung dia sumbat tak? Atau ada ulser??kdg sbb susu laju sgt