Pesakit pre Eclampsia

Asalammualaikum ibu" semua dekat sini saya nk bertanya siapa dekat sini waktu pregg dye ada sakit darah tinggi dengan sakit thyroxine ?? ada terjejas tak pada bby bile mkn nii?? lepas bersalin bby ok tak ?? saya takut sebab terlalu bnyk sngt ubat docter bagi .. saya cume nak tahu ada tak yang sama sakit mcm saya waktu pregg nii ... sebab baby no2 saya meninggal 27 weeks sbb saya kene pre eclampsia ..skrng sye pregg no3 pulak jadi ubat2 ni semua saya kene makan ...saya cume nak tahu ada tak dekat sini yang sama mcm sye ..mohon jangan kecam ..cume nak tahu jee 😌😌harap dapat membantu n melega kan hati nii risau dekat bby ..berharap kli nii #16weeks3days

Pesakit pre Eclampsia
1 Balas

sis awk ade hypothyroid/ hyperthyroidism? sy memang ade hypothyroid dari sebelum pregnant & sy memang makan thyroxine. now sy baru 8w. tapi bila tiap kali ke kk sy punya bacaan bp memang akan naik.

3mo ago

saya lepas bersalin anak no 2 baru ada semua ni ...berapa bacaan awak yee ?? setakat ni sye masih normal lagi masih di kawal