Rasa tak selesa bila malam .

Asal malam jaa tak selesa , asal tak selesa jaa malam 😅 . Saya sorang ja ka alami camni ? Struggle tu lah dikala mlm , susah nak nafas , serba tak kena 😢 siang rasa jugak tapi tak seteruk dikala malam 🥹 .#36weeks #firstmom #firstbaby

7 Balas

Betul la.. Sy pun mlm rs tk selesa.. Kdg sy terfikir, knp time mlm je ya.. Kanan kiri tk kene.. Bru nk lena rs nk kencing.. Lepas kencing bkn lgsg boleh tido lg.. Fkir ini itu plus due date yg makin dekat.. Last2 tido dlm 3 jam je.. So bila pagi suami dh prgi krja, Trpaksa gantikan tido mlm smp ke tgah hr.. Org tua kt tk elok tido pagi2.. Pastu nk mcm mna, mlm tk boleh tido.. Bkn saje2 tk nk tido mlm.. Kdg kluar jg air mata sbb time mlm skrg ni bkn lg time selesa utk tido.. Sorry pnjg sgt luahan sy.. Tp mmg itu yg tgah sy rs..

hahaha sy igt sy je yg mgada2...kkdg tu sampai menangis dgn somi tdo sblh sdap2 tp kta x dpt tdo.. ya la kan bila dh siang ngantuk sgt tp tpksa siapkan breakfast pastu trun kja lagi.. 😵‍💫🤧nak senangkn ht dgn "xpa ni la moment akn d rindu nnti nikmati je la" 🤣😆 smoga kta smua dpermudahkan urusn nnti

saya dr awal tau pregnant mmg slalu x selesa mlm...sya x de morning sickness atau apa2 di waktu pagi..tp bila mlm je rasa sesak nafas, sakit belakang, loya, dada berdebar...muntah pon beberapa kali je....semoga anak sihat dan mommy di mudahkn urusan...

yelakan .. malam jaa susah sgt nak tido .. ke kiri salah , ke kanan salah .. cmburu jaa tgk suami tido 🤣 .. rasa mcm nak cepat2 lahirkan bby ni .. tp nnti rindu pulak mment ni 😂 ..

sy dari pregnant sampai lh skg dh 35 minggu 5 hari..susah nk tido MLM..bukan MLM je siang pon susah nk tido..bdn sakit2 dh nie

sama lahhh malam, sampai cakap dgn suami, malam semua benda sakit, siang jgk tidur sedap..

35weeks & you're not alone. Siang semua ok, malam membuat. Tiap malam rasa nak nangis 🥲