Peluang untuk kehamilan

Asaalam semua .. nak tanya .. saya period 3/8 - 6/8 .. smpi lah ke skrg tak dtg period lagi.. cuma 22/9 & 23/9 haritu ada keluar darah merah jambu .. sikit sgt , mcm setompok kecik dan esk nya terus tompok coklat.. saya check upt negative.. saya pergi kk dr scan takde apa2 dia ckp dan dr tak bgi ubat apa2 takut risau katanya . Saya pon kurg jelas dia tak explain satu2 apa jdi rushing sgt .. saya keliru . Dan tak fhm cuma dia kata check upt lagi 2 weeks 🫠 apa maksudnya ya .. hm agak2 siapa yg penah kene mcm saya boleh share tk#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

mungkin dalam proses nak melekat, tu yg Dr mntk cek lagi sekali.

8mo ago

Minta2 lekat thnku untuk respond 😍😊