Hye Mommies !! Tumpang Tanya !!

aritu 10/5/23 saya ada keluar darah lepastu pergi hospital doc cakap belum ada laluan terbukak lagi jadi boleh balik , tapi doc suruh standby barang barang baby takut baby nak keluar awal , pastu malam tadi baby asik mengerasss jek pastu start sakit 15minit sekali pastu hilang baby sambung mengeras , pastu pagi tadi 16/5/23 start rasa sakit 5 minit sekali 5 minit sekali 5 minit sekali pastu hilang then baby sambung mengeras , rasa sakit tu macam sengugut tapi lagi sakit dari sengugut , nak pergi hospitall tapi takut doc suruh balik , lagi 1 xde apa apa darah atau pun air ketuban pecah ke apa , cuma rasa sakit jek , Sekarang Saya Baru 29WEEK 3 DAY ##firstbaby ##firstmom

2 Balas

p hospital lagi sekali .tu contraction nk bersalin dh

1y ago

sy 29 weeks 4 day dh bsalin sis.. tpi mlm sblm tu mmg perut mengeras.. dudk pun x selesa.. baring pun xselesa.. tahu2 pgi air ketuban pecah.. bukaa dah 1cm, tali pusat dekat bawah tpksa cazer..

better g cek hosp sis..mcm contraction je tu

1y ago

dah pergi hospital , tapi doc cakap tak ada laluan bukak lagi , and boleh balik