depression desorder

aq tekad xnk dikunjung sakan saat aq dalam brpantang nanti😔demi mnjaga emosiku yg masih tidak stabil...tp knpa wujud juga insan dlm kelompok kelurga kecil ni..xfhm² kodensi ku..stress sungguh...#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Bagitau husband, mintak pesan pada family dan kawan kalau ad yg contact utk visit. Minta respect permintaan ibu dan bagi masa :)

2y ago

im single parent.....tiada husband

jgn stress awak, kalau tak okay, pesan kt husband ssiap . mmg ada je jenis tak faham..

2y ago

maaf awak taktau. yg ni susah juga la, kecuali kalau awak duk rumah sendiri , maybe okay sikit kot