Brand botol susu yg slow putingg

Apa ya botol yg sesuai utk nb yg puting dia slow je. Xlaju. Sy ada pakai pigeon soft touch mcm laju dan selalu mecap mulut dia.

7 Balas

Philip avent. Kalau anak tak menghisap tapi saja dia nak puting tu ada dlm mulut pun saya tak risau. Sbb selagi tak hisap, susu takkan keluar.

Anak saya sesuai dgn avent response teat. If nk beli botol biasa BPA FREE tu jgn panaskan sebab avent tgh kena lawsuit. Saya guna glass bottle

anak saya guna avent bagus sekarang dia dh 1 bulan lebih , mula since seminggu lepas lahir

Anak saya guna Philip Avent. Okay serasi sampai 2 tahun

Sama juga Philip Avent

philip avent

Mam colic