due date semakin hampir

Apa tanda tanda nak bersalin ye? Org kata sakit mcm sengugut tapi saya tk pernah sengugut.

17 Balas

Sy dlu tanda2 tida bole duduk tenang😂😂 balik2 nak g tandas 😅😅

Tanda ada banyak semua org lain2 hehe. Mcm saya, mucous plug keluar dulu 😂

Sama la, dah 39 mggu dah ni.. anak first, due 4 sept 😊

Klau sya tnda nk brsalin rsa nk trberak

Sy kluar tanda dulu, lendir cmpur darah...lpas 3 hari bru lah rsa sakit tu...tp x tau mcm mne nk describe rasa sakit tu...huhu

Tanda2 mo besalin..perut akan sakit tiap2 5minit...lpastu akan ada rasa air ketuban kluar..sa bgitu la msa anak pertama...☺️☺️

tanda akan bersalin mengantuk yg npk tilam je, cirit birit ,bengkak kaki surut ,berat bdn maintain .