Gdm #bantujawab #Gdm #bsp #gulatinggi #makanankuranggula #supliment

Apa suppliment yg selamat untuk lepas bacaan gula dari sangkut ye? Sy ada baca tentang kebaikan moringa. Ada yg berpengalaman. Blh share untuk bantu. Stress jadinya. Saya x blh jaga makan sbb masih ada alahan

1 Balas

hehe takda awak, just jaga portion makan and jangan makan benda pelik pelik takut makin naik. susu pun nak minum susu hl lagi bagus, just enjoy je journey pregnancy awak. saya sampai makan pil and insulin😂🤌 sebab tu semua pembawakan kalau makan pape pun turun nye pun takkan banyak tp still ada gdm