39w 3 hari masih tiada tanda apa2

Apa solution terbaik? Semalam scan baby masih belum engage dalam laluan dia (kepala dah kebawah). Mommy & baby semua normal dr check. Baby tak besar & rahim pon tak tinggi. Siapa ada tips bagi baby masuk laluan cepat 😅 #firstmom

2 Balas

Saya 39 week 2 hari. Baby dah turun. Dah masuk laluan. 3 minggu dah. Tapi takde tanda lagi. Selasa kalau masih tak kluar juga, kena serah diri hmm. Cuba buat exercise dan bersama suami lebih kerap.

saya pun 39w/3 baby tak engage lg and masih seronok dlm perut. pujuk pun mcm tk jalan 😂 jumaat ni kena serah diri kalau tk bersalin lg.