Sedih tu allah je tau

Apa patut saya buat saya da hilang baby dalam perut ..?🥲🥲🥲#firstmom

4 Balas

memang down kan?? masa saya gugur tahun lepas pon mmg sgt2 down.. nak2 pulak pagi raya.. rasa macam semua salah org sekeliling ... hspital dok wad tgkat 3 , nak terjun je rasa.. tgok muka asben pon rasa nak hempuk dgn hammer... 2 mggu saya nangis non stop.. mujur lah saya masih waras.. skrg pregnant kali ketiga , trauma fobia semua ada. tp saya serah semua pada Allah.. mintak pada Allah supaya izinkan saya lahirkan anak ni.. 😊😊

1mo ago

betul saya jadi ni pon lepas raya betul2 baru balik beraya umah mak mertua 🥲🥲🥲

iye ke sis Alfatihah sis.. buat baby takpa masih panjang lagi Jln kehidupan inshallah bakal ad jg tuh nanti.. amiin

1mo ago

aamiin terimakasih dah doakan saya😊😊

macamana boleh hilang puan? gugur atau tiba2 ghaib? kalau tiba2 ghaib kne jmpe org yg pandai boleh dapat balik

2mo ago

aamiin thanks for support 🥰🥰

belajar utk redha. dptkn sokongan suami dan keluarga..

2mo ago

terimakasih ka sudi kongsi pengalaman🤗🤗🥰🥰