Apa nak buat ye ?

Apa nak buat ye supaya jalan ada progress atau cepat buka .. dah 4 hari kat hospital jalan tetap 2cm .. senaman kupu² la gelek² la .. semua da .. Takde pulak doc ckp nak induce 🥲 .. contraction masih tak tetap .. #Firstbaby #firstmum #38weeks

2 Balas

update : Saya dibenarkan balik atas sbb tiada progress dalam bukaan dan bacaan ctg serta gerakkan bby pun okay . Tapi perlu ke appointment O&G another 2 weeks . Haihh maybe baby selesa sgt ddk kat dalam 🥴

sy yg 38weeks d rumah sda bersungguh² senaman.. jalan² la. xda tanda lagi ni.. huhu.. semoga sis d permudahkan urusn d hospital ... kuatkn semngt....

6mo ago

yaka .. semoga dipermudahkan juga urusan sis dan baby .. sedih betul bila berjauhan dgn suami lama2