Milkbooster

Apa lagi milkbooster yang korang try ye . I dah try banyak tapi still slow

2 Tanggapan

my mom selalu ckp bykkn mkn lobak putih. dia kurang suggest milkbooster yg ada skrg ni, just suruh makan mknn yg khasiat & lobak putih je..

6y ago

tq. tp i dh pernah try tak menjadi huhu

Sy mkn setiap hari 2 sudu minyak habbatussauda dan 3 biji fish oil..pastu menitik2 keluar air susu

6y ago

Sy beli yg pure minyak habbatusauda..awk boleh cari di kedai arab..bnyk dijual..itu salah satu milk booster terbaik