Nk Tnya Klau Ada Yg Tahu

Apa beza nya Nt Scan , Detail Scan Dn Scan Yg Lain² Tu Ye .. #19minggu #FirstBby

1 Balas

Kalau tak silap, NT scan tu nak tengok samada baby dlm kandungan ada syndrom or takde (selalunya dibuat dlm 10w-12w) Detail scan tu mcm biasa kita scan semua fizikal baby tengok semua normal or mcm mna, tngk jantina dan dan bnyk la. Detail scan tu dibuat dlm 23w keatas.. Tu yg sy baca2 la, maaf klu ada salah info. Awk boleh baca mna2 artikel jg ya.