FOR SALE 160 PCS HUGGIES DRY NB DIAPERS

Hi, anyone around manila na interested sa 4 packs ng 40s huggies dry newborn diapers? meet up at lrt stations, selling kasi upsizing na ang baby ko limang kilo na sya. small na kami. selling for 1000 php, no handling fee. recently bought lang from savemore, 300 each pack, please comment and leave your fb acc, let's talk on fb messenger! thanks.

FOR SALE 160 PCS HUGGIES DRY NB DIAPERS
1 Reply

Wala kang 8 months jan nommy

5y ago

nako 1 month palang po baby q. hahaha upsizing lang po talaga kaya selling kami.