Baby 7 bulan tak berak 6 hari

Anyone ad tak sama situation dengan anak saya. Baru2 nie baby kurang makan. And tak membuang. Baru nie selera makan bertambah tpi tak membuang. Dah bagi buah naga buah betik buah limau.tetap tak nak membuang. Baby nyusu fully breastfeeding.

1 Balas

rasanya normal je, sbb dia pun okay kan. tambah awak pun fully bf. kalau awak risau nanti awak urut perut dia n bila dia berak tengok najis dia okay ke tak, kalau okay takpa.