HOSPITAL BAG

Ano po ba ang mga importanteng dadalhin or ilalagay sa hospital bag kapag manganganak na po? Thankyouuuu!! ?

6 Replies

For Mommy: - Sanitary pads/Maternity pads - Underwears - Going home outfit - Socks (optional) - Slippers - Nursing Bras - Bed pad - Nursing Pad For Baby - Booties/Mittens/Bonnets - Receiving Blanket/Swaddle - Going home outfit - Newborn Diapers - Baby Wipes Water based - Body Suits/tie sides - Bath towel Others - Extra utensils (Plate, spoon and fork, mug/water bottles) - Toiletries - Make up kit (optional) - Face towel/Bath towel - Pillow/Blanket (if allowed) - 70% Ethyl Alcohol - Cotton Balls - Tissue/Wipes - Charger/Powerbank Documents - Valid IDs - Philhealth MDR - Philhealth Contribution Record (from employer if employed) - Ultrasound and Laboratory records - Marriage Cert (if married)

Baby things like baby clothes, mittens, booties, bonnets, diaper, receiving blankets.. Gamit mo mommy like clothes, undies, towel, adult diaper, maternity napkin..

Search nio po sa google mejo mdme kasi un. Usually gamit ng baby at sau hanggang makauwe kau.

nood ka po mommy sa youtube, dun ko nkuha lahat ng ideas heheh mga pinay vloggers 😊

May copy yan c ob for sure humingi ka☺️

Nasave ko po from this app