Naikkan berat baby

Antare susu lactogen dengan dupro mane lagi elok ye untuk naikkan berat? Due2 anak saye nak susu ni, cume dupro cam buat anak saye sentiase berair idungnye. Ke ade susu lain yang lagi okay untuk naikkan berat? #bantusharing

3 Balas

tgk ats bby 2 sdri.saya bgi dutchbby nek 1gram smgu.klu bgi dupro ank xssuai cz dia smblit.

Boleh try susu snow jugak sbb anak sy memang naik berat guna susu ni

klu blh jgn cmpur susu. stick to one sahaja.

5mo ago

susu fm jgn campur. kndungan berbeza dan boleh buat perut bby xselesa.